Loading...
 • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de beste prijs

  Effectieve producten voor hockeyers tijdens de rust

  Hockey is een sport die fysiek veel van het lichaam vraagt. Tijdens de trainingen of tijdens de wedstrijden is een korte rustperiode dan ook erg belangrijk. Om deze relatief korte periode van rust goed te benutten is het belangrijk om je lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen en energie. De meest effectieve producten zijn eiwitten die de spieren helpen te herstellen en voorzien van de nodige voedingsstoffen en energiedrankjes die je lichaam een echte energieboost geven. Zo kan je tijdens de rust voldoende opladen, help je je spieren te herstellen en zorg je ervoor dat je de tweede helft nog steeds optimaal kan presteren. 

  Het gebruik van eiwitrepen tijdens de rust 
   
  Een eiwitreep heeft als voordeel dat het heerlijk smaakt en je lichaam direct voorzien van veel hoogwaardige eiwitten. Een eiwitreep tijdens de rust zorgt ervoor dat je spieren zich kunnen ontspannen maar dat ze ook voldoende voeding krijgen om tijdens de tweede helft weer volop te kunnen presteren. Een eiwitreep is lekker, voedzaam en zit dus boordevol eiwitten. De eiwitreep is verkrijgbaar in veel verschillende soorten smaken, waardoor voor iedereen wel een lekkere eiwitreep beschikbaar is. De repen zijn eenvoudig in te nemen en dus perfect als tussendoortje tijdens de training of tijdens de wedstrijd. Een eiwitreep past perfect in een gebalanceerd voedingspatroon en helpt je om de tekorten aan te vullen. Eiwitten zijn namelijk erg belangrijk voor sporters en met een eiwitreep als tussendoortje heb je eerste eiwitten alweer aangevuld. Uiteraard smaakt een eiwitreep ook heerlijk als snack na een training of wedstrijd. 

  Het gebruik van Monster Energy tijdens de rust 
   
  Hoewel eiwitten belangrijk zijn voor een snel herstel van je spieren, is het natuurlijk ook erg belangrijk dat je lichaam voldoende energie heeft om de tweede helft te kunnen uitspelen. Een energieboost kan je lichaam tijdens de rust dus wel gebruiken. Monster Energy is een uitstekend product dat zeer effectief is en je lichaam gegarandeerd een energieboost geeft. Monster energy is verkrijgbaar in diverse maken en sterktes zodat je zelf kan kiezen welk type monster energy het beste bij jou en jouw smaak past. Kenmerkend aan de Monster energy is dat het product een unieke combinatie bevat van cafeïne, taurine en diverse vitamines en mineralen. Hierdoor krijg je niet alleen een echte energieboost, maar zorg je er ook voor dat de vochthuishouding tijdens en na het sporten weer voldoende wordt aangevuld. Hierdoor weet je zeker dat je de tweede helft zonder problemen uit kan spelen! 

  Ben je dus op zoek naar effectieve producten om tijdens de rust van je hockeytraining of hockeywedstrijd te gebruiken? Kijk dan eens naar de vele mogelijkheden die je hebt wanneer je kijkt naar het gebruik van een eiwitreep of een blikje Monster energy. Beide producten zijn zeer effectief om te nemen tijdens een korte rustperiode en zullen je lichaam voorzien van de nodige voedingsstoffen en energie. Hierdoor weet je zeker dat je de tweede helft optimaal kan presteren. Ook na de wedstrijd zijn een eiwitreep of een blikje Monster Energy zeer geschikt om je spieren te laten herstellen en het vochtgehalte weer op peil te brengen.